Audientes er indgået et nyt partnerskab med Priority Hearing i Indien, der omfatter salg af Audientes’ selvjusterende høreapparat, Ven, på Priority Hearings 14 associerede salgssteder, der omfatter privathospitaler, sundhedscentre og høreklinikker på hovedstrøgene i New Delhi.

Med dagens offentliggørelse af en samarbejdsaftale med Priority Hearing og deres 14 associerede salgssteder i storbyen New Dehli har Audientes nu seks samarbejdspartnere i Indien, og høreapparatet, Ven, forhandles på mere end 100 salgssteder i det nordlige, sydlige, østlige og vestlige Indien.

Aftalen betyder også, at Ven vil være tilgængelig på strategisk vigtige privathospitaler og sundhedsklinikker i New Delhi, som er verdens femte største by med en befolkning på 18,6 millioner. Audientes’ CEO, Steen Thygesen udtaler:

Vi er glade for at kunne byde Priority Hearing i New Delhi velkommen som Audientes-partner. Priority Hearing er en af de mest respekterede høreapparatleverandører i New Delhi og har en stærk position inden for privathospitaler og sundhedsklinikker. Hospitaler og sundhedsklinikker er strategisk vigtige salgskanaler for Audientes’, da de baner vejen for et tæt samarbejde med audiologer. Priority Hearing er en værdiful udvidelse af Audientes partnernetværk på grund af deres professionelle indstilling, mangeårig erfaring og en mission om at levere tilpassede audiolgiske og vestibulære services.

Priority Hearing forventer at påbegynde salget af Ven i 1. kvartal 2022.