Brain+ har i dag meddelt, at de lancerer deres første produkt ”CST-Therapist Companion” den 1. november på det danske marked. Dertil begynder Brain+ den 1. november at tilpasse produktet til Storbritannien i samarbejde med Esther Hui fra The University College of London.

Brain+ lancerer deres første produkt som en SaaS løsning til danske kommuner, der er ansvarlige for at hjælpe personer diagnosticeret med demens. Prismodellen tager udgangspunkt i årlige abonnementer, der kan tilpasses antal at terapeuter, hele klinikker eller hele kommunen. Næste mål i den strategiske udvikling er at få den første kommune som kunde efter lanceringen den 1. november.

Storbritannien har haft en meget vigtig rolle i udviklingen af kognitiv stimulationsterapi, da de er de første nationer, til at anbefale CST i de nationale retningslinjer på sundhedsområdet og er længst med implementering af terapiformen. Opfinderen af CST, Prof. Aimee Spector, er supervisor for Esther Hui, som hjælper Brain+ med at tilpasse deres første produkt til markedet i Storbritannien. Markedet for digital demens terapi i Storbritanien estimeres at udgøre EUR 200m og er et proritets marked for Brain+.

CEO, Kim Baden-Kristensen udtaler:

Having moved to the commercial launch of our first product is a historic moment for Brain+, and the positive feedback we are receiving from the Danish municipalities on their pilot use of CST-Therapist Companion is encouraging. The need for better therapeutic options for people living with dementia is huge, and I am excited for the commercial team to open now first the Danish market, while our Innovation & Tech team extends their work, adapting the product for entry into new markets.