FOM Technologies gik på børsen i sommeren 2020, og har siden da gjort sig bemærket mange gange og arbejdet efter direktørens motto ”underpromise, overdeliver”.

FOM Technologies gjorde sig bemærket helt fra start med en overtegning på 718%, en kursstigning på ca. 386% i 2020 beregnet fra tegningskursen og var ligeledes den mest handlede aktie på First North DK i sit første halve år på børsen. FOM Technologies er fortsat blandt de mest handlede aktier på First North DK, og havde ifølge en personlig undersøgelse i august 2022 den tredjehøjeste handelsaktivitet på First North DK i 2022.

Hvis man ser tilbage på FOM Technologies’ tid som børsnoteret virksomhed, har selskabet tydeligt prioriteret at kommunikere til markedet, hvilket har resulteret i mange selskabsnyheder om bl.a. nye kunder, nye markeder, patenter, priser, milepæle, distributionsaftaler og opjusteringer. Særligt sidstnævnte har været en vigtig del af FOM Technologies’ rejse som børsnoteret virksomhed i en periode, hvor der er stort fokus på, at man kan leve op til sine vækstmål.

I sin tid på børsen har FOM Technologies opjusteret sine forventninger fem gange, hvilket dermed illustrerer det føromtalte motto fra direktør, Michael Stadi, der lyder: ”Underpromise, overdeliver.” Det indebærer, at FOM Technologies ikke ønsker at oversælge sine forventninger til fremtiden, men hellere vil gemme muligheden for positive overraskelser, hvis udviklingen skulle gå bedre end forventet. Senest opjusterede FOM sine forventninger ved halvårsregnskabet i august, så de nu forventer at nå en omsætning på 33-36 mio. kroner i 2022 med et positivt EBITDA på 1-3 mio. kroner.

En af de næste store milepæle som FOM Technologies arbejder på, har selskabet allerede annonceret planer omkring. Det er nemlig en notering på hovedbørsen i København. Driftsmæssigt kan selskabet fremhæve flere store salg til anerkendte internationale virksomheder samt udvidelse af organisationen, der alt sammen har medvirket til den overordnede fundamentale udvikling gennem de seneste år. I starten af oktober gav selskabet en status på den seneste udvikling, som kan findes her.