Copyright Agent meddeler i dag, at de skriver kontrakt med Sveriges førende udgiver inden for magasiner og ugeblade og sikrer beskyttelse af journalistisk drevet tekstindhold med deres tekstbeskyttelsesprodukt.

Aller Media AB er den første store enterprise-kunde til at indgå samarbejde om beskyttelse af journalistisk drevet tekstindhold og artikler med Copyright Agents tekstbeskyttelsesprodukt.

Med den stigende digitalisering og det tiltagende forbrug af information, fakta og e-handel, bliver det tilsvarende vigtigt at beskytte den støt stigende mængde kvalitetsindhold på nettet imod uretmæssig brug. For et mediehus, der har høje produktionsstandarder, er en effektiv tekstbeskyttelsesløsning afgørende for at fortsætte investeringen i journalistisk drevet og gennemarbejdet indhold. Aftalen med Aller Media AB er en cementering af dette.

Med aftalen vil Copyright Agent servicere Aller Media på tværs af det svenske marked og sikre tekstindholdet på Aller Medias 6 største websider mod uretmæssig brug. Aller Medias indholdskoordinator, Helene Wikfalk udtaler:

Hos Aller Media mener vi, at det er vigtigt at beskytte vores indhold. Derfor har vi indledt et samarbejde med Copyright Agent for at sikre, at vores materiale ikke kopieres og udgives uden tilladelse.

Dagens kontrakt er den tredje, som selskabet har offentliggjort over den seneste periode. Den 23. september meddelte Copyright Agent, at de har indgået en aftale med Caters News Agency. Den 4. oktober meddelte de, at de har indgået aftale med Dana Press Photo.