Trophy Games har i dag lanceret Airline Manager 4 på Microsoft Store, hvilket giver adgang til at spille på en PC med Windows 10 eller 11.

Dette sker efter en succesfuld lancering på Steam for kort tid siden, hvor spillet allerede sælger for 100k kroner om måneden. Når Airline Manager er fuldt etableret på Microsoft Store, forventes det at nå samme eller højere omsætningsniveau.

Airline Manager er generelt et godt performende spil, og omsatte alene i august for 846k kroner. I dag meddeler selskabet, at de forventer at nå en omsætning på over 1 mio. kroner for spillet i oktober, hvor der fortsat er potentiale for yderligere vækst.

Det daglige antal spillere på Airline Manager 4 er mere end tredoblet siden Trophy Games opkøbte Xombat, og har omkring 40.000 daglige brugere. Trophy Games har lige nu fem fuldtidsansatte, som fokuserer på at vækste Airline Manager 4 og opbygge de næste spil i serien af transport managerspil. Planen for at lave flere transport managerspil ser rigtig god ud, og selskabet skalerer op på denne indsats.

Trophy Games-aktien handles væsentligt under tegningskursen på 8,00 kr. per aktie. Dette er på trods af, at selskabet har leveret flere spændende nyheder, herunder et opkøb, vækst på over 30% ved seneste regnskab og opdateret på selskabets Warhammer spil.