2cureX afholder i dag klokken 13:00 et webinar, hvor Fernando Andreau (CEO), Ole Thastrup (CSO), Pia Van Der Zee (VP of marketing) og Jesper Floyd Kristiansen (VP of sales) vil præsentere 2cureX´s generelle strategi med udgangspunkt i 3 punkter: IndiTreat teknologi, produktporteføljen samt salg og marketing.

Der vil blive præsenteret hvilke forventninger og mål, som virksomheden har for 2022. Eksempelvis har 2cureX et mål om at være til stede i 20 lande ved årets afslutning i 2022 (12 ved afslutningen i 2021), og være til stede på 30 hospitaler.

Det kan forventes, at 2cureX melder ud om nye produkter, hvor det forventes, at der kommer en ny test mod metastatisk tyktarmskræft i december 2021 og en yderligere i 2022.

Angående salg og marketing ser 2cureX en bred markedspenetrering, hvor IndiTreat kommer ud til mange forskellige hospitaler som en nøglefaktor til at øge salget.

Alt dette og meget mere indenfor de enkelte områder, kan du se frem til at høre mere om klokken 13:00. Du kan tilmelde dig eventet her.