Copyright Agent meddeler i dag, at selskabet udvider med Spanien og Tjekkiet, og dermed nu er aktive i 16 markeder på 3 kontinenter.

Selskabet leverer således deres IPRaaS-løsning til sikring af originalt billed- og tekstindhold mod andre virksomheders uretmæssige brug på internettet i følgende markeder: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Storbritannien, Tyskland, Østrig, Polen, Belgien, Holland, Estland, Frankrig, Chile, Australien, Tjekkiet og Spanien.

Copyright Agents løbende udvidelse til tre kontinenter anses som en manifestation af et globalt behov hos selskabets kunder for kontinuerligt og professionelt at kunne sikre investeringen i deres immaterielle rettigheder. Dette er således en stærk anerkendelse af et støt stigende behov for Copyright Agents full-service IPRaaS teknologi og service.

Copyright Agents CEO, Henrik Eggert udtaler:

De seneste åbninger af nye markeder følger vores samlede plan for ekspansion og globalisering. På trods af en verden, som har været – og stadig er – præget af en pandemi, så oplever vi generelt som Legal Tech selskab mindre volatilitet og usikkerhed, end det er tilfældet for virksomheder med større supply chain afhængighed. Digitaliseringen buldrer frem og er blevet yderligere forstærket og accelereret de seneste par år og det øger naturligt efterspørgslen på vores teknologi og services yderligere.