CS MEDICA har haft en begivenhedsrig oktober, hvor i starten af måneden kunne meddele, at de var blevet finalister i European Lifestars Awards for Post-IPO Raise of the Year.

Efterfølgende har selskabet kunne berette om, at de har opnået en kredit på 1,2 mio. i Danske Bank, der er endnu et led i det store arbejde med at sikre kapital til at sikre driften af selskabet. På produktfronten har CS MEDICA fået godkendt to produkter i Indien under den Indiske FDA. De to godkendte produkter er CANNASEN® Anti-Hair Loss Serum og CANNASEN® PSOR+Atopic Lotion, hvor det indiske marked med deres store folkemængde er et af de største markeder i verdenen.

I Australien har CS MEDICA registreret CANNASEN® som et såkaldt trademark, der sikrer beskyttelsen af CS MEDICAs brand på det australske marked. CANNASEN® er nu registreret som trademark på 16 forskellige markeder, mens det fortsat er under behandling i Japan og Thailand, hvor der ligeledes er ansøgt.

På månedens sidste dag har CS MEDICA offentliggjort en ny milepæl, der omhandler patent på deres Nasal Protect Gel. Patentet er givet af den danske patent og varemærkestyrelse, der validerer originaliteten af produktet. Dette er det andet patent som CS MEDICA opnår ud af deres i alt 7 patentfamilier af produkter.

Administrerende direktør Lone Henriksen udtalte ifm. opnåelsen af patentet:

“The Nasal Protect Gel patent and pending patent applications represent a significant competitive advantage for CS MEDICA, solidifying the Company’s position as a challenger and innovator in the field of nasal healthcare solutions. This recognition further strengthens the Company’s intellectual property portfolio and growth plans, and particularly the ambition to innovate the healthcare industry.”