CS MEDICA annoncerede i går efter markedsluk, at de grundet forsinkelser pga. COVID-19 nedlukninger, har revideret deres finansielle målsætninger for de kommende tre år.

Omsætningsmålet for regnskabsåret 21/22 er blevet sænket til 12 mio. kroner mod tidligere 50 mio. kroner. Omsætningsmålet for regnskabsåret 22/23 er blevet sænket til 65 mio. kroner mod tidligere 150 mio. kroner. CS MEDICA forventer at opnå omsætningsmålet på de 150 mio. kroner i regnskabsåret 23/24.

COVID-19 lukninger har ramt CS MEDICA på forretningsområderne kliniske prøver, produktion og transport. Eksempelvis er der udfordringer inden for forsyningskæden til ingredienserne i CANNASEN produkterne, hvorfor selskabet nu udskyder de finansielle målsætninger.

Til trods for udfordringerne i forsyningskæden til CANNASEN produkterne, kunne CS MEDICA mandag også meddele, at fem produkter var blevet tilgængelig gennem AMAZON i Sverige. CS MEDICA fokuserer på at øge tilgængeligheden af CANNASEN produkter gennem yderligere salgskanaler. Yderligere to produkter forventes at blive lanceret på AMAZON i Sverige inden for de næste par uger.