Konsolidator har i dag meddelt, at de har indgået et samarbejde med svenske Leasify AB, for at styrke Konsolidators software med IFRS 16 rapportering.

IFRS 16 er en international rapporteringsstandard, som mange selskaber, og særligt børsnoterede, er forpligtede til at følge. Samarbejdet med Leasify betyder derfor at softwaret bliver et add-on til Konsolidator, og at det kan bruges sammen med Konsolidator. Brugen af add-ons er en del af Konsolidator strategi om at skabe en best-of-breed løsning, der integrerer med andre cloud software, der understøtter relaterede opgaver i finansfunktionen.

Med Leasify har Konsolidator nu to såkaldte ”add-ons”, som allerede tæller softwaret EasyX, der hjælper kunder med XBRL rapportering.

Samarbejdet med Leasify betyder, at Konsolidator øger værdien af deres software gennem at tilbyde en løsning på IFRS 16 rapportering, men Leasify bliver også en ny salgskanal for Konsolidator, da Konsolidator og Leasify deler den samme målgruppe, fordi de understøtter forskellige opgaver i finansfunktionen. Konsolidator er derfor et interessant software for Leasifys eksisterende (og kommende) kundebase og omvendt.

Konsolidators CEO, Claus Finderup Grove udtaler:

Leasify and Konsolidator® complement each other well by providing solutions to different challenges in the consolidation and reporting process. The core of Konsolidator® is to reduce complexity and increase simplicity in financial consolidation, but by introducing add-ons that perform specialized functions, we can provide customers with even more value and strengthen the use of our software without making it more complex, meanwhile increasing the sales potential.