CS MEDICA kunne i går præsentere deres regnskab for fjerde kvartal af deres skæve regnskabsår 2022/23, hvor selskabet opnåede deres reviderede målsætning om en omsætning på 1 mio. kroner.                      

Gennem året har selskabet fået en samlet ordretilgang på 14,5 mio. kroner, hvoraf de 2      ,8 mio. kroner er tilkommet gennem fjerde kvartal. Ordretilgangen forventes leveret i løbet af 2024. På produktsiden er CS MEDICA blevet tilgivet 2 ud af 7 ansøgte patenter i det seneste kvartal, samt haft et tæt samarbejde med deres Notified Body for at få deres produkter godkendt under det nye reglement for Medical Devices.

Der er fortsat en negativ pengestrøm, hvor kontantbeholdning var negativ ved udgangen af kvartalet. Selskabet udtaler, at der er styr på situationen, hvor de har flere mulige løsninger de arbejder med på kort sigt og en bankkredit på 1,2 mio. kroner.

På længere sigt har CS MEDICA en stor finansieringsaftale med en kinesisk partner, der afventer godkendelse af selskabets produkter på det kinesiske marked. Ved en opnået godkendelse vil CS MEDICA modtage 30 mio. kroner gennem en rettet emission til kurs 28,13 med mulighed for yderligere 30 mio. kroner året efter til samme kurs i en ny rettet emission, hvis CS MEDICA lever op til kravene i aftalen.

Der kan findes mange flere informationer om fremtidige strategiske tiltag og ambitioner i selskabets kvartalsrapport, som du finder gennem dette link.

Den 5. december afholder CS MEDICA et webinar, hvor regnskabet for fjerde kvartal vil blive præsenteret, og der afholdes en Q&A session. Du har som investor mulighed for at stille spørgsmål direkte til ledelsen på forhånd, såvel som under webinaret.