CS MEDICA er midt i et væksteventyr, hvor der flere gange om måneden kommer nyheder, som er relevante for os investorer at være opmærksomme på.

Derfor udsender de også hver måned et CEO letter, hvor man kan blive opdateret på den seneste måneds udvikling, og forventningerne til den næste. Af nyheder der er udsendt som pressemeddelelser kan nævnes, at CFO, Gitte Lund Henriksen, har købt aktier af to omgange, svarende til 37.000 yderligere aktier i selskabet. Derudover har CS MEDICA sikret sig et lån på 6 mio. kroner, der skal sørge for at momentum kan opretholdes, og vækstplanen følges.

Siden sidste CEO letter har CS MEDICA øget tilgængeligheden af deres produkter på dinapoteker.dk, apotekeren.dk, webapoteket.dk, apopro.dk, helsebixen.dk, med24.dk, med24.se og deres egen side cannasen.dk.

CEO, Lone Henriksen fortæller, at forventningerne til juni er at underskrive flere distributør- og private label aftaler samt at modtage ordrer fra disse aftaler. Desuden udtaler Lone sig om deres kliniske prøver, hvor de fortsat er udfordret af forsinkelser, men forventer at få resultater fra 2 studier i løbet af den kommende måned. Nogle af forventningerne til den kommende måned kan ses på billedet øverst.