DanCann Pharma har her til morgen offentliggjort regnskab for andet kvartal af 2021. Kvartalet har endnu engang budt på mange nyheder fra DanCann Pharma, hvor produktudviklingen har været i højsædet.

Et af højdepunkterne fra kvartalet er aftalen om at fortsætte forsøgsordningen for medicinsk cannabis i Danmark. Aftalen betød, at forsøgsordningen ville blive gjort permanent for virksomheders mulighed for at fremstille cannabis til medicinsk brug, og at forsøgsordningen forlænges med yderligere fire år for patienter.

I april indviede DanCann Pharma sine nye produktionsfaciliteter BIOTECH-PHARM1 i Ansager, hvor de meddelte, at der allerede var massere af aktivitet i virksomhedens unikke kultiveringsmiljø.

DanCann Pharma har også været ude at hente ekstra kapital i slutningen af juli med henblik på at udvide produktionen. Dette gør, at DanCann Pharma kan komme hurtigere på markedet, og med en større volume.

Hvad angår produktionen af deres biomateriale, kunne de i august berette om bedre end forventede resultater af den første høst, hvor der skulle bruges færre ressourcer end forventet til afgrøderne.