Det er blevet fredag aften, og vi kan se tilbage på en begivenhedsrig uge på de danske minibørser, som har stået i regnskabernes tegn. Der er kommet mere end 20 regnskaber denne uge.

Øverst slutter OrderYOYO, som præsenterede regnskab i onsdags. I regnskabet fremgår en omsætningsvækst på 82% samt en stor vækst i antallet af restaurantpartnere, som nu tæller over 5.000 restauranter. Aktien er steget over 50% den seneste uge.

Impero, Freetrailer, Wirtek, Astralis og Hydract er alle steget over 10%. Freetrailer har ligeledes offentliggjort regnskab for sit skæve regnskabsår. Her fremgik en vækst i antallet af udlejninger på 31% samt en omsætningsvækst på 38%.

Hydract har efter sidste uges nedjustering taget revanche, efter selskabet ligeledes præsenterede regnskab i onsdags. I første halvår af 2021 omsatte Hydract for 2,8 mio. kroner.

I den anden ende slutter Conferize, LED iBond og Penneo. Penneo falder på trods af en opjustering i sammenhæng med fredagens regnskab, hvor selskabet ligeledes præsenterede en ARR-vækst på over 60%.