DanCann Pharma har i oktober måned opkøbt virksomheden CannGros. Opkøbet medførte at DanCann blev markedsleder på det danske marked, og rejsen har nu udmøntet sig i national såvel som international interesse.

Derfor startede ugen også godt ud for DanCann Pharma, hvor de fik besøg af den lokale borgmester kandidat Mads Sørensen, Erhvervs- og fiskeriordfører Thorben Shack Pedersen og byrådskandidat Per Rodahl Thisted.

Årsagen til besøget var, at de i Varde kommune er meget stolte over den iværksættersucces, som selskabet indtil videre har præsteret. Erhvervs- og fiskeriordfører Thorben Shack Pedersen lyttede interesseret til præsentationen af virksomheden og spurgte efterfølgende ind til både produkter, erhvervsmæssige udfordringer og ønsker til fremtiden.

Her kom de blandt andet ind på det nye lovforslag til forsøgsordningerne med medicinsk cannabis, hvor det blev klargjort, at en af de større problemstillinger er ifm. sagsbehandlingen hos lægemiddelstyrelsen, som desværre er en langsommelig proces.

Tirsdag meddelte CEO, Jeppe Krogh Rasmussen en smule afdæmpet på Twitter, at DanCann Pharma af Global Health og Pharma Magazine er blevet kåret som “Best Medical Cannabis Company – Scandinavia”.

DanCann Pharmas målsætning er at kunne råde over en kapacitet, som årligt kan levere 2,5 tons tørret biomateriale til konkurrencedygtige priser. Derfor er væksteventyret langt fra slut for DanCann Parma.