BioStock har indledt december med en lille uvildig analyse af DanCann Pharma. Her sættes der fokus på en lang række faktorer, som gør sig gældende for DanCann Pharmas nuværende drift og fremtidsudsigter. 

100% markedsandel på det danske marked: Aurora Nordic trak den 15. november deres produkt Sedamen af det danske marked. Det efterlader DanCann Pharma med 100% af det danske marked igennem det danske pilotprojekt for medicinsk cannabis. DanCann sidder på markedet gennem CannGros, som har 3 produkter på markedet.

Samarbejdet med Tetra Bio-Pharma: DanCann Pharma indgik i foråret en distributionsaftale med den canadiske virksomhed Tetra Bio-Pharma, hvor DanCann Pharma har eneret til at distribuere de 3 produkter Reduvo, Adversa og Qixleef i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Tetra Bio-Pharma har siden aftalens indgåelse kommet med en række gode nyheder, hvilket indikerer gode fremtidsudsigter for distributionen af deres produkter. Produkterne er stadig under udvikling, og distribueres derfor ikke endnu.

Du kan finde hele analysen her.