Konsolidator er en dansk SaaS-virksomhed, der leverer en løsning til regnskabskonsolidering og rapportering for koncerner.

Regnskabskonsolidering er en kompleks og tidskrævende proces, som Konsolidators SaaS løsning automatiserer. Konsolidators software er cloudbaseret, og kan derfor tilgås gennem en webbrowser som fx Chrome. Dermed er systemet nemt og hurtigt at implementere, hvilket er en differentieringsfaktor i forhold til konkurrenterne. Konsolidator har mere end 200 kunder, heriblandt Boozt.com, Zealand Pharma, NTG, D/S Norden og Flughafen Zürich, og selskabet er aktivt i 18 lande.

Det er ikke en hemmelighed, at en kundeportefølje på over 200 kunder ikke lever op til Konsolidators oprindelige mål ved børsnoteringen. Dengang forventede Konsolidator at nå 7-800 kunder ved udgangen af 2021. Som forklaret i årsrapporten for 2020 skyldes det, at DACH-regionen og UK ikke nåede det forventede salg samt at Konsolidator Audit® (Samme produkt som Konsolidator® men bruges af revisionsvirksomheder) har taget længere tid at få rullet ud. Da Konsolidator deltog til InvestorUgen i midten af november, meddelte Konsolidator dog, at de fortsat er lige så optimistiske som under IPO’en.

Konsolidator fokuserer aktivt på Skandinavien, DACH og UK. Størstedelen af selskabets kunder er fra Danmark, hvor Konsolidator estimerer at have en markedsandel på ca. 10% af det adresserede marked. Årsagen til at Konsolidator kan være aktiv på 18 markeder, er, at SaaS-løsningen er landeuafhængig, og derfor kan tilbydes til kunder fra alle lande, hvor implementeringen kan foregå online og på engelsk.

Ved udgangen af september 2021 havde Konsolidator en ARR på 12 mio. kroner svarende til en vækst på 74% sammenlignet med samme tidspunkt sidste år. Samtidig havde selskabet en churn på 2,9%, hvilket indikerer en høj kundeloyalitet.