DanCann Pharma har i dag offentliggjort regnskab for andet kvartal af 2022. Her fremgår det, at DanCann har omsat for 2 mio. kroner i første halvår, hvilket stammer fra datterselskabet CannGros, som DanCann opkøbte i efteråret 2021.

Moderselskabet er dog fortsat under en udviklingsfase, hvor der forventes en fuld kommercialisering gennem 2023. Her Har DanCann allerede flere større aftaler på plads, og forventer at kunne bevise Proof of Concept på flere af deres forretningsområder.

Forberedelserne til denne kommercialisering har haft fart på, og fortsætter i samme gear resten af året. DanCann forventer at modtage en EU-GMP licens, og får denne godkendelse under lægemiddelstyrelsen pilotprogram for medicinsk cannabis. Derudover forventer DanCann at kunne udvide deres produktportefølje med en cannabisolie.

DanCann forventer at kunne fortælle mere om deres nuværende samtaler med aktører i Danmark, Sverige, Tyskland, Polen, Israel og Storbritannien, når vi nærmer os årets afslutning. Indtil videre har DanCann været ude at informere om en hensigtserklæring med svenske Aureum Pharma på 37 mio. kroner for de kommende tre år, og en leveringsaftale med tyske WEECO Pharma på 40 mio. kroner for de kommende tre år.

DanCann har kort efter regnskabet udsendt informationer om en emission på omtrent 28,5 mio. kroner, hvoraf der er givet tilsagn om de første 77%. Denne emission skal godkendes på en ekstraordinær generalforsamling den 20. september. For at sikre kapitalen frem til resultatet af emissionen, har DanCann optaget et lån på 3 mio. kroner, der vil blive tilbagebetalt, når emissionen er fuldført.