DecideAct har i dag annonceret et nyt partnerskab med amerikanske RACI Solutions. Det er dermed det andet partnerskab DecideAct har indgået i denne uge, efter selskabet i går meddelte, at de har indgået et partnerskab med det danske konsulenthus, Kombination.

Gennem partnerskaber opretter DecideAct nye kanaler til at hente kunder og øge kendskabet til selskabets platform. Med det nye partnerskab i USA med RACI Solutions opnår DecideAct en global rækkevidde, da RACI-modellen benyttes af ledere over hele verden.

Gårsdagens partnerskab med Kombination er centreret omkring det danske marked, hvor konsulenthuset hjælper mange virksomheder på tværs af industrier. Kombination har en stort faglig ekspertise, hvilket stiller dem i en god position til at hjælpe kunderne. Med DecideActs digitale værktøj kan Kombination yderligere strømline strategiimplementeringen hos klienterne. Foruden den øgede effekt, virksomhederne opnår, skabes der også et overblik, hvor der hele tiden er mulighed for at holde styr på processen.

Ifm. gårsdagens partnerskab udtaler partner hos Kombination, Gert Olsen:

Mange års erfaring med at arbejde med strategier rundt om i verden viser værdien af en vellykket eksekvering. Det er velkendt, at kun 30 % af en vellykket strategiproces er planlægning, og 70 % er implementering. DecideAct-platformen og Kombination er svaret på disse udfordringer. Med den digitale platform kan vi hjælpe vores kunder med at skabe større impact, hurtig beslutning, effektiv handling, konsekvent opfølgning og problemfri tilpasning til en virkelighed i konstant forandring. Vi ser meget frem til at arbejde sammen med DecideAct og det fremragende team bag virksomheden.

Læs begge pressemeddelelser her: RACI, Kombination.