DecideAct annoncerede tidligere på måneden en kapitaludvidelse, hvor de forventer at hente op til 12 mio. kroner. Nu er tegningsperioden skudt i gang.

Der bliver i alt udbudt lidt over 6 mio. aktier, der kan tegnes til kurs 2,00. Alle eksisterende aktionærer i selskabet per 21. august 2023 vil modtage en tegningsret for hver aktie, de ejer i DecideAct. Der skal benyttes to tegningsretter til at tegne en aktie i DecideAct. Tegningsretterne skal udnyttes i perioden fra i dag den 22. august til den 4. september 2023.

Ikke eksisterende investorer kan ligeledes tegne aktier i selskabet. Dette kan enten gøres ved at købe tegningsretter, der kan handles frem til den 30. august. Alternativt kan man ansøge via en tegningsblanket. Gennem tegningsblanketten kan man tegne aktier ifm. kapitaludvidelsen, som er til overs grundet eventuelt uudnyttede tegningsretter.

DecideAct er i en interessant udviklingsfase, hvor de forventer at nå break-even allerede i 2024. Dette forventer selskabet at kunne opnå gennem et fokus på tre kerneområder, der dækker over den offentlige sektor i Danmark og Island, strategiske samarbejder, hvor selskabet blandt andet i løbet af første halvår indgik en aftale med KPMG i Island. Det tredje fokusområde er AI, hvor udvalgte samarbejdspartnere skal hjælpe DecideAct med at udnytte mulighederne inden for kunstig intelligens til at skabe en endnu mere effektiv strategieksekvering for kunderne.

Selskabets rejse mod break-even bliver støttet op af eksisterende store aktionærer og teamet bag, hvor der er forhåndstegnet for 44,2% af det maksimale udbud under samme vilkår som alle andre investorer. Jens Munch har tegnet for 4,8 mio. kroner svarende til knap 40%, mens CEO Flemming Videriksen har forhåndstegnet for 200.000 kroner svarende til 1,66%. I går kunne DecideAct desuden meddele, at de har modtaget yderligere forhåndstilsagn for 4 mio. kroner, hvorfor DecideAct nu allerede har sikret 77,5% af det samlede udbud.

På mandag den 28. august afholder vi et event med DecideAct, hvor Flemming Videriksen vil fortælle om selskabets udvikling, og vi har mulighed for at stille spørgsmål. Du kan tilmelde dig her.