DecideAct har i dag offentliggjort, at selskabet har indgået en kontrakt med iPoint, som har sit hovedkvarter i Tyskland, men opererer globalt.

iPoint er en markedsledende leverandør af softwareløsninger inden for compliance og bæredygtighed til blue-chip virksomheder i Europa og USA. På kundelisten er virksomheder som Becton Dickinson, Ford, GE, Magna, Logitech, og Toyota. iPoint vil benytte DecideActs digitale platform til at administrere virksomhedens strategiske initiativer og målsætninger for bæredygtighed.

iPoints software giver kunderne mulighed for at indsamle og analysere al nødvendig data til at rapportere miljømæssige, sociale og økonomiske påvirkninger for deres produkter og processer. Det betyder, at selskabets kunder kan styrke transparensen samt tage gode beslutninger, der understøtter deres forretning. iPoint har sit hovedkvarter i Reutlingeni Tyskland, og har 170 medarbejdere. Selskabets software benyttes af mere end 78.000 brugere fra mere end 110 forskellige lande.

Director of Corporate Development hos iPoint, Sebastian Schwarz udtaler ifm. den nye aftale med DecideAct:

iPoint støtter og hjælper ikke kun andre virksomheder på deres vej mod bæredygtighed, vi stræber også efter at integrere bæredygtighed i vores egen virksomhedsstrategi, organisationskultur og daglige drift. Det er en vigtig grund til, at vi har valgt DecideActs digitale platform til strategistyring. Succesfuld strategieksekvering handler om kultur og mennesker, og DecideActs løsning er bygget til engagement. DecideAct gør os i stand til at handle beslutsomt på de områder, der betyder noget for os.