DecideAct har i dag meddelt, at de har sikret en investering på 4,1 mio. kroner, der styrker selskabets kapitalgrundlag.

Kapitalen bliver hentet til en kurs på 4,26 per aktie, hvilket svarer til den volumenvægtede gennemsnitspris over de sidste 10 handelsdage. Tilførslen, som styrker selskabet markant og giver DecideAct mulighed for at navigere med sikker hånd i det nuværende turbulente marked, vil gå til at sikre den langsigtede skalering af DecideAct. Selskabet har et fokus på at eksekvere trin for trin og hente den nødvendige kapital hertil.

Hovedparten af investeringen kommer fra selskabets største investor Jens Munch, der har investeret 3,7 mio. kroner yderligere i selskabet. De resterende 400.000 kroner kommer fra bestyrelsesformanden og den administrerende direktør i selskabet. Der bliver i alt udstedet 962.440 nye aktier, hvilket svarer til omtrent 8% af det samlede antal aktier efter investeringen. Jens Munch vil gennem sit holdingselskab eje mere end 40% af DecideAct efter den nye investering i selskabet.

Ifm. kapitaludvidelsen udtaler medstifter og CEO, Flemming Videriksen:

Vi står i dag med den største mulighed for at skabe gennembrud og sætte nye standarder i den spirende branche for Strategy Execution Management Software. Ledelsen, bestyrelsen og stifterne ser investeringen som en stærk tillidserklæring til DecideActs koncept og overordnede strategi, og den vil hjælpe os til at fortsætte mod vores mål.