Scandinavian Medical Solutions har i dag offentliggjort salget af en Siemens MRI-scanner til en kunde fra Mellemøsten.

Der er tale om et salg til en af selskabets trofaste kunder, som tidligere har købt mindre udstyr hos Scandinavian Medical Solutions. Kunden har nu også investeret i mere kapitaltungt udstyr i form af en MRI-scanner. Den solgte scanner er i branchen kendt for at være særdeles budgetvenlig grundet sit lave strømforbrug, og samtidig har den et lavt støjniveau og fornuftig billedkvalitet. Systemet bibringer høj value-for-money i et marked, hvor udbuddet af brugte MRI-scannere er begrænset.

Salget udgør et beløb større end 2 mio. kroner, og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations- og kommunikationspolitik. Ordren er i intervallet 2,0-3,5 mio. kroner, og ændrer ikke på selskabets guidance, der blev opjusteret tidligere på måneden.

Scandinavian Medical Solutions forventer at nå en omsætning på 140-155 mio. kroner med et positivt EBITDA på 17-19 mio. kroner i regnskabsåret 2022/23. Indeværende kvartal som slutter ved ugens udløb har været travl for Scandinavian Medical Solutions, som nu har offentliggjort ni ordrer i henhold til selskabets informations- og kommunikationspolitik gennem kvartalet.