DecideAct har tidligere præsenteret Canada som et nøglemarked, hvor de i forvejen har Canadian Automobile Association på kundelisten, der svarer til en canadisk FDM med mere end 6 mio. medlemmer.

I dag kan DecideAct præsentere endnu en stor kunde på det canadiske marked. DecideAct har nemlig underskrevet en aftale med Canadian Red River Cooperative Ltd., der ejes af dets 330.000 medlemmer og har mere end 1.800 ansatte. Canadian Red River Co-op, har et stort fokus på de små samfund, hvor kooperativet blandt andet driver dagligvareforretninger, apoteker og tankstationer under brandet CO-OP.

Alle dele af organisationen arbejder på at skabe værdi for det enkelte lokalsamfund, hvor DecideActs Strategy Execution Management platform kan være med til at skabe større samhørighed og drive yderligere værdiskabende tiltag på tværs af organisationen og lokalsamfundene.

I forbindelse med kontraktindgåelsen udtaler CEO, Flemming Videriksen:

Red River Cooperative Ltd. er en meget professionelt drevet organisation med et netværk af dygtige, uafhængige virksomhedsejere foruden virksomhedens centrale drift. Vi er meget stolte af den tillid, de har vist os, og vi vil gøre vores yderste for at leve op til den. Aftalen er kommet i stand i samarbejde med vores canadiske partner, Fred Pidsadny – en velkendt og respekteret rådgiver inden for udvikling og implementering af strategier. Jeg ser aftalen som et bevis på, at vores engagement i partnerskaber skaber værdi, og at Canada er et geografisk sweet-spot for salg af vores løsning.