Det First North noterede selskab Digizuite kan blive det næste selskab i rækken, som forlader den danske vækstbørs.

Selskabet har nemlig modtaget et opkøbstilbud fra Luxion Group, som er en stor international virksomhed, der tilbyder en komplet løsning indenfor Asset Managent. Her passer Digizuite perfekt i porteføljen med deres software til Digital Asset Managemet, som gør det muligt for små og mellemstore virksomhedskunder at styre, distribuere og automatisere arbejdsgange i forbindelse med digitalt marketingmateriale eller andet forretningsindhold.

Opkøbstilbuddet er på 8,73 kroner per aktie, hvilket er 37,5% over gårsdagens lukkekurs på 6,35. Det er rent faktisk præcis samme kurs, som selskabet blev børsnoteret til den 7. maj 2021, hvorfor de langsigtede investorer ikke har mistet penge – selvom der har været en lille underperformance ift. markedet, hvor C25 er steget 3% i perioden. I perioden har SaaS-selskaber og mindre vækstselskaber, der endnu ikke genererer overskud særligt været udsat, hvorfor det relativt til markedet må anses som værende tilfredsstillende.

Luxion har allerede været i dialog med storinvestorer, der står for omkring 74% af den samlede kapital, hvor der er opbakning til overtagelsen. Dog skal mindst 90% af aktiekapitalen stemme for forslaget, hvis opkøbet skal gå igennem.

Ifm. dagens opkøbstilbud meddeler Digizuite desuden, at de fastholder forventningerne for helåret, men at de oplever en længere salgsproces, hvorfor udviklingen i første halvår har været en smule under forventning, hvor de ved udgangen af juni har løftet sin ARR til 44,0 mio. kroner svarende til en vækst på 10% sammenlignet med udgangen af 2022.

Aktionærer hos Digizuite skal nu vurdere, om de vil acceptere købstilbuddet fra Luxion. De vigtige datoer samt de væsentlige elementer ifm. tilbuddet kan findes i dagens meddelelse, som du kan finde her.