Scandinavian Medical Solutions har endnu engang sikret sig et stort salg i Parts & After Sales. Hen over de seneste måneder har SMS offentliggjort en række nyheder vedrørende salg af reservedele og komponenter, og nu kan endnu en offentliggøres.

De solgte reservedele og komponenter skal bruges til planlagte serviceringer af systemer, der er installeret på hospitaler i USA. Salget udgør et beløb større end 2 mio. kroner og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations – og kommunikationspolitik. Denne salgsordre ligger inden for intervallet 2,0-3,5 mio. kroner.

Risikoovergang af de solgte komponenter er sket i uge 27, 2023. Ordren ændrer ikke på udmeldt guidance for omsætning og EBITDA i regnskabsåret 2022/23, som er blevet opjusteret to gange i indeværende regnskabsår.

Scandinavian Medical Solutions offentliggjorde så sent som i går et salg af en wide-bore MRI-scanner til en europæisk kunde. Dette salg var ligeledes i intervallet 2,0-3,5 mio. kroner, og blev offentliggjort i henhold til selskabets informations- og kommunikationspolitik.