FOM Technologies kunne i slutningen af sidste måned fejre tre år som børsnoteret virksomhed, efter selskabet blev børsnoteret den 26. juni 2020.

Det har været tre begivenhedsrige år for FOM Technologies. FOM Technologies gik på børsen til en tegningskurs på 8,64 kroner per aktie, og i dag handles aktien stabilt lige under kurs 40, mens aktien i 2020 toppede i kurs 94,8 med kurs 84,0 som højeste lukkekurs nogensinde for aktien.

Indeværende regnskabsår er det sidste år af den vækstplan, som FOM Technologies præsenterede ifm. sin børsnotering, som løb i perioden 2020-2023. Denne vækststrategi har FOM Technologies fulgt, hvilket har inkluderet en række opjusteringer og deraf en tillid til, at selskabet har en realistisk tilgang til sin guidance. I dag forventer FOM Technologies at nå en omsætning på 55-60 mio. kroner i 2023 med et positivt EBITDA på 2-5 mio. kroner. I den vækststrategi som blev præsenteret ifm. børsnoteringen var forventningen af løfte omsætning til 50 mio. kroner med et positivt EBITDA på 6,25 mio. kroner i 2023.

FOM Technologies har i sin tid som børsnoteret virksomhed modtaget flere priser, herunder prisen som Årets Børsnoterede Vækstvirksomhed i 2022, som var første gang prisen blev uddelt af Foreningen af Børsnoterede Vækstvirksomheder. I dag er FOM Technologies klar til at tage næste skridt på børsrejsen med en forventet oprykning på hovedbørsen i slutningen af 2023.

Den forventede oprykning til hovedbørsen er en cementering af den indtil videre succesfulde børsrejse, hvor FOM Technologies har positioneret sig godt på et marked med en ny teknologi, som selskabet forventes udbredes i fremtiden, og store internationale virksomheder allerede har set potentialet i teknologien. Senest har FOM påbegyndt opbygningen af en organisation i USA, ligesom et stort globalt USA-baseret MedTech selskab i slutningen af juni placerede en ordre på selskabets flagskibs slot-die coating maskine.

FOM Technologies har desuden helt fra start været blandt de mest handlede aktier på First North Danmark, ligesom børsnoteringen fortsat er blandt de største overtegninger med en overtegning på 718%. Den 30. august 2023 vil selskabet forventeligt levere halvårsrapport for 2023, som giver os et indblik i den finansielle udvikling i årets første seks måneder.