Donkey Republic har her til morgen opjusteret sine forventninger til både omsætningen, EBITDA og EBIT drevet af en højere end forventet efterspørgsel i sommermånederne, mens selskabet har formået af holde omkostningsniveauet stabilt.

Donkey Republic forventer nu at nå en omsætning i niveauet 112-120 mio. kroner fra tidligere 97-112 mio. kroner, et EBITDA på 9-13,5 mio. kroner fra tidligere 9-10,5 mio. kroner og et EBIT på -11 til -6,5 mio. kroner fra tidligere -12 til -9,5 mio. kroner. Bemærk at Donkey Republic tidligere har rapporteret og guidet i euro, men fremover rapporterer i danske kroner.

Opjusteringen kan bl.a. tilskrives strategiske ændringer såsom bedre placering af selskabets flåde samt kommercielle aktiviteter. På trods af den højere end forventede omsætning har selskabet fastholdt sine driftsomkostninger på et stabilt niveau, hvilket resulterede i, at Donkey Republic også opjusterede sine forventninger til både EBITDA og EBIT.

Donkey Republic kunne ifm. sin halvårsrapport i august præsentere en opjustering af sine forventninger til EBIT, som nu er blevet opjusteret to gange på to måneder. I første halvår leverede Donkey Republic desuden en omsætning på 51,5 mio. kroner svarende til en vækst på 118% ift. samme periode sidste år, mens selskabet kunne præsentere sit første positive EBITDA-resultat.