Wirtek har i oktober modtaget prisen som Børsen Gazelle i 2023, som understreger virksomhedens kontinuerlige og profitable vækstrejse de seneste år.

Børsen Gazelle tildeles virksomheder, der som minimum har fordoblet sin nettoomsætning eller bruttoresultat i en periode på fire år. Dette skal være med udgangspunkt i en nettoomsætning på minimum 1 mio. kroner. Derudover må driftsresultatet være negativt i et af de fire år, men summen af driftsresultaterne over de fire år skal være positivt.

Wirtek har i perioden fra 2018 til 2022 løftet sin omsætning fra 20,4 mio. kroner til 65,7 mio. kroner svarende til mere end en tredobling af omsætningen. Dertil har Wirtek i alle år leveret et positivt driftsresultat, hvorfor Wirtek lever op til kriterierne for at blive kåret til Børsen Gazelle. Årets Børsen Gazeller fik i starten af oktober at vide, at de var Børsen Gazelle 2023, mens den redaktionelle dækning begynder i midten af november, hvor Børsen vil gøre læserne klogere på selskaberne, og hvordan de har formået at vækste år efter år.

Derudover er Wirtek blevet nomineret til prisen som EY Entrepreneur Of The Year 2023 i Nordjylland. Vinderen af EY Entrepreneur Of The Year 2023 I Nordjylland kåres den 30. oktober, og sidste år blev Kasper Ulrich, Christoffer Bak og Christian Aachmann fra Shaping New Tomorrow kåret som vinder.

Prisen som Børsen Gazelle 2023 og nomineringen til prisen som EY Entrepreneur Of The Year 2023 i Nordjylland er en anerkendelse af selskabets udvikling de seneste år. Wirtek forventer at fortsætte vækstrejsen, hvor de i strategien Accelerate25XL har defineret en målsætning om at nå en omsætning på 130 mio. kroner i 2025 med et positivt EBITDA på 18 mio. kroner. Dertil indebærer strategien et operationelt målt om en notering på hovedbørsen i København inden udgangen af 2025.