Scandinavian Medical Solutions har i dag offentliggjort salget af en PET/CT-scanner til en amerikansk flergangskunde.

PET/CT-scanning er en af de mest avancerede billeddiagnostiske undersøgelsesmetoder, da to undersøgelsesmetoder kombineres, så man meget nøjagtigt kan se, hvor i organerne eventuel sygdomsaktivitet er lokaliseret. Dette er den anden offentliggjorte ordre i det nye regnskabsår, der startede ved indgangen af oktober måned.

Salget udgør et beløb større end 2 mio. kroner, og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations – og kommunikationspolitik. Ordren ligger inden for intervallet 2,0-3,5 mio. kroner, hvilket regnskabsårets første offentliggjorte ordre desuden også gjorde. Levering og risikoovergang af udstyret er sket i uge 42, 2023. Guidance for omsætning og EBITDA i regnskabsåret 2023/24 offentliggøres senest den 20. november 2023.

CEO for Scandinavian Medical Solutions, Jens Krohn udtaler ifm. dagens salg:

Vi er sat i verden for at øge scanningskapaciteten gennem levering af brugte, pålidelige scannere. Vores spidskompetence er minutiøst at overvåge markedet og opstøve medicinsk udstyr med det nødvendige potentiale og det har vi formået at gøre til UG i dette specifikke tilfælde.