Donkey Republic meddeler i dag, at de har indgået samarbejde med GLS Bank om at styrke og støtte tyske virksomheder, byer og kommuner økonomisk i udviklingen af bæredygtige delecykel-projekter.

For Donkey Republic er dette partnerskab et godt match for deres ekspansion i Europa og især Tyskland. På den ene side giver partnerskabet økonomisk berigelse samt en sponsor til fremtidige projekter. På den anden side vil partnerskabet også hjælpe med finansiering til franchisepartnere, der ønsker at udvikle deres eget mobilitetskoncept for delecykler.

For det tyske marked er dette samarbejde et stort skrift i retningen af en bæredygtig udvikling for delecykler og en grøn finansieringsmodel.

Donkey Republics CFO, Christian Dufft udtaler:

At have en bæredygtig finansieringsmulighed til rådighed for vores partnere i Tyskland er en fantastisk tilføjelse til vores produktlinje. Med muligheden for at finansiere cyklerne via GLS Bank er investeringsbarrieren for at blive partner nu fjernet. Dette partnerskab er derfor endnu et godt eksempel på vores ambition om at være det mest prisvenlige, ansvarlige og fleksible delecykel selskab.