Erria har her til morgen meddelt, at bestyrelsen har udpeget Errias CEO Henrik N. Andersen som General Director af Erria Container Services (ECS) per den 1. februar 2023.

Erria har med købene af de to asiatiske selskaber ”Mermaid Maritime Vietnam” & ”Cathay Seal” i 2022 skabt et robust fundament til at øge vækstmulighederne i Asien. Med udpegelsen af Henrik N. Andersen ønsker bestyrelsen at fremrykke implementeringen af det strategiske samarbejde.

Vietnam har oplevet en enorm økonomisk vækst på grund af stigninger i eksporten de seneste år. I august 2022 ramte nationen en rekordstor eksportmængde på 34,9 milliarder USD (væksten udgjorde 8% i 2022), og opsvinget forventes at fortsætte med vækstrater på 7,2 % i 2023 og 6,7 % i 2024.

Henrik N. Andersen har tidligere boet og arbejdet i Vietnam i 20 år, og har dermed en indgående viden om kultur, befolkning og forretning i Asien. Henrik N. Andersen har været bestyrelsesformand for ECS siden 2013, og bestyrelsen mener, at Henrik med sin evne til forretningsudvikling og sit fremragende lederskab, kan føre ECS til nye højder, og ikke mindst tilbyde den bedst mulige service til selskabets kunder.

Overleveringen har fundet sted, og Henrik N. Andersen har dags dato overtaget ledelsen af ECS med base i Ho Chi Minh City Vietnam. ECS beskæftiger ca. 170 medarbejdere på selskabets 7 container depoter, som håndterer mere end 150.000 containere om året med Maersk Line som største kunde. Henrik N. Andersen forbliver CEO i Erria A/S.