Endnu en uge er gået, og vi kan se tilbage på ugens udvikling blandt de danske First North DK og Spotlight DK selskaber, hvor Risk Intelligence og CS MEDICA for anden uge i træk slutter i hhv. toppen og bunden.

Risk Intelligence har i denne uge bekræftet, at de er tæt på at indgå en aftale med DHL Freight, men at aftalen endnu ikke er underskrevet. I sidste uge meddelte Risk Intelligence, at de har indgået en aftale med DSV Road Belgium. Med i toppen denne uge er også Agillic med en stigning på 22%, efter aktien faldt 16% i sidste uge.

Flere aktier har gennem ugen oplevet tocifrede procentstigninger, hvilket gælder Impero, LED iBond, RISMA, Seluxit, FastPassCorp, Happy Helper, Nexcom og Konsolidator. Flere af selskaberne har været nyhedsaktuelle, hvor man kan fremhæve LED iBond, Seluxit og Happy Helper.

LED iBond har præsenteret foreløbige regnskabstal for 2022 og præsenteret sine forventninger for 2023 og 2024. I 2022 løb LED iBonds samlede indtægter op i 6,5 mio. kroner, hvor selskabet i 2023 forventer at nå en omsætning på 6-12 mio. kroner og et positivt cash flow fra driften i løbet af 2024. Seluxit og en kunde med over 150 lokationer har indgået aftale omkring Seluxit EMS, selskabets Energy Management System til automatisering af energibesparelser. Happy Helper har meddelt, at de forlader det estiske marked, hvorfor selskabet siger farvel til Sebastian Hermans, som er Country Manager for selskabet, hvor de fremover vil drive platformen i Berlin fra København.

RISMA og Konsolidator opjusterede desuden begge sine forventninger i forrige uge, hvilket kan have været medvirkende til udviklingen i denne uge. Brain+ slutter ugen med en stigning på 8%, efter de har udviklet en svensk forskningsversion af deres digitale kognitive stimulationsterapi i samarbejde med deres store netværk i Sverige.