Erria har i dag opjusteret sine forventninger grundet en stærk performance i alle 4 selskaber i Danmark, Vietnam og Singapore.

Erria forventer nu at nå en omsætning på 140-150 mio. kroner i 2022 mod tidligere 120-130 mio. kroner. Forventningerne til EBITDA er ligeledes blevet opjusteret, så selskabet nu forventer at nå et EBITDA på 11-13 mio. kroner fra tidligere 9-11 mio. kroner. Det er dermed fjerde opjustering i år fra Erria, som oprindeligt forventede at nå en omsætning på 90-100 mio. kroner med et positivt EBITDA på 2-4 mio. kroner.

Erria vandt i juni selskabets største kontrakt nogensinde med Ørsted. Kontraktsummen er estimeret til ca. 450 mio. over en 5-årig periode, og aktiviteten har i opstarten været større end forventet, hvilket medvirker til opjusteringen af selskabets forventninger til indtjeningen i 2022. Errias CEO, Henrik N. Andersen udtaler ifm. opjusteringen:

Vores Vietnamesiske selskaber (ECS & Mermaid) profiterer af at Vietnam er tilbage efter Covid-19 med vækstrater på 9% og en inflation på 4%. Vietnams vækst kommer blandt andet på grund af de hårde og ufleksible nedlukninger i Kina. Virksomheders produktioner flytter til Vietnam og meget global trafik går nu gennem de store vietnamesiske havne hvilket kommer både ECS & Mermaid til gavn. Vi har været en del af den vækstrejse og profiterer nu fra den tidlige entré. Vores asset-light model virker og gør os omkostningseffektive, agile og fleksible og vi påvirkes marginalt af inflation og energikrise. Vi omsætter nu for mere end DKK 140 mio. og tjener gode penge gennem faste og langvarige kontrakter og har stabile kundeforhold, som rækker over mange år.