Erria A/S, der arbejder indenfor den maritime industri, har her til morgen meddelt, at de har indgået en betinget aftale om købet af Cathay Seal, som er en virksomhed i Singapore.

Cathay Seal er en veletableret og anerkendt virksomhed inden for ”Security Seals” industrien, hvor de har et stærkt fokus på sikkerhedsbehov inden for container shipping. Købet sker bl.a. ved, at Erria udsteder nye aktier til kurs 3,7 mindst. Kursen den 25. februar 2022 var 2,7 kroner pr. aktie.

Under den foreslåede aftale, som skal godkendes af bestyrelsen samt aktionærer, modtager ejerne af Cathay Seal kontanter for deres eksisterende beholdning i Cathay Seal. Derudover bliver der udstedt 1.621.622 nye aktier i Erria til eksisterende aktionærer af Cathay Seal.

Det forventes, at Cathay Seal bidrager med 28,7 mio. kroner i omsætning hos Erria samt bidrager positivt til bundlinjen (EBITDA) med 1,3 mio. kroner. I 2021 solgte Cathay Seal for 28,7 mio. kroner og nåede et EBITDA på 0,8 mio. kroner. Erria vil offentliggøre sine forventninger til 2022 den 17. marts.

Ifm. opkøbet udtaler CEO, Henrik N. Andersen:

Vi er meget opsatte på at gennemføre denne virksomhedshandel og bidrage til den videre succes for Cathay Seal og dets kunder. Gennem en kombination af vores brede professionelle erfaring indenfor container-industrien, vores europæiske base og Errias kommercielle netværk, er det vores mål at bistå Cathay Seal i sin ekspansion i nuværende og nye markeder.