Det er blevet fredag aften, og vi kan se tilbage på ugen der er gået på den danske vækstbørs, hvor situationen i Ukraine har resulteret i store udsving. Det har ligeledes været en stor regnskabsuge, hvor mange af de danske vækstbørsselskaber har leveret regnskab.

Øverst slutter Trophy Games med en stigning på 11%. Trophy Games er et af de selskaber, som har leveret regnskab for 2021. Trophy Games løftede omsætningen med 35% i 2021, og nåede dermed en omsætning på 41,5 mio. kroner. Overordnet har det været et begivenhedsrigt år for Trophy Games, hvor børsnoteringen satte gang i den nye vækstplan og medførte to opkøb.

Risk Intelligence og FOM Technologies har også begge leveret regnskab, og slutter ugen i grønt med stigninger på hhv. 9% og 7%. FOM Technologies kunne i deres årsregnskab præsentere en omsætningsvækst på 257% samt et positivt resultat på 1,6 mio. kroner. Derudover annoncerede selskabet, at de arbejder mod en notering på hovedmarkedet i 2023.

Movinn er steget 5%, og har meddelt, at de i overensstemmelse med deres langsigtede strategi har skrevet under på den første aftale i Malmø. Det er første skridt mod en større lancering i Sverige, hvor Movinn vil forsøge at etablere sig på det svenske marked gennem et datterselskab.

De andre selskaber, som har præsenteret regnskab i løbet af ugen, er Shape Robotics (-1%), Penneo (+2%), Jobindex (-5%), FastPassCorp (-12%), Curasight (-14%), Freetrailer (+1%), Stenocare (+4%), Cessatech (-3%), DanCann Pharma (-5%) og Agillic (+1%).

I bunden denne uge slutter ViroGates, Konsolidator og Audientes. Konsolidator har meddelt, at de har lanceret fire nye integrationer til de populære ERP-systemer Xero, Sage, QuickBooks og Fortnox. De nye integrationer er tidsbesparende og reducerer risikoen for fejl, hvilket vil forbedre ROI (Forbedre afkastet ved investeringen) ved at benytte Konsolidator.