fbpx

Movinn

Introduktion til Movinn

Om Movinn

Movinn udlejer indflytningsklare lejligheder på gode lokationer i byer som Aarhus, Odense og København. Lejlighederne udlejes primært til større erhvervskunder, som midlertidigt skal huse stationerede medarbejdere. Movinn ejer ikke selv lejlighederne, men lejer dem fra større udlejere, sikrer indretning, løbende rengøring og en række andre services. Blandt selskabets faste kunder er danske C25 virksomheder, internationale selskaber, internationale organisationer og forsikringsselskaber.

Movinn driver hundredevis af lejligheder, og opererer med en B2B-model, som sikrer kunderne en meget fleksibel løsning. Det afspejles også i lejeperioden, som typisk varer 3-18 måneder. Ved børsnoteringen meddelte Movinn, at de frem mod 2025 stræber efter en årlig vækst på 20% i antallet af lejligheder. Samtidig vil Movinn etablere sig i 1-2 nye byer om året.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Movinns seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden september 2022.

1 2 4

CEO: Patrick Blok

Patrick Blok har gennem sin professionelle karriere opbygget en bred erfaring indenfor administration af ejendomme; både fra det danske og britiske marked.

Patrick var en del af det hold, som startede Movinn tilbage i 2014, hvor han senere blev CEO og har ansvar for selskabets daglige ledelse.

IR-kontakt: pb@movinn.dk

Patrick Blok CEO