Erria har en kombineret vækststrategi, hvor det danske marked og en stor aftale med Ørsted er vigtig. Asien er dog også et afgørende marked for selskabets vækststrategi.

I 2022 var Errias omsætning nogenlunde lige fordelt mellem selskabets nøgleaktiviteter i Danmark og datterselskaberne i Asien. De tre forretningsområder Shipping, Offshore Personnel Services og Marine Warranty Surveying omsatte for ca. 74 mio. kroner, mens de asiatiske datterselskaber omsatte for i alt ca. 84 mio. kroner.

I Asien ejer Erria de to vietnamesiske datterselskaber Erria Container Services og Mermaid Maritime Vietnam Company samt det singaporeanske datterselskab Cathay Seal. Disse datterselskaber servicerer velkendte globale kunder som Maersk Line, Hapag-Lloyd, Siemens Gamesa og Vestas. Målt på omsætningen er Erria Container Services det største datterselskab, hvor Erria-koncernens CEO, Henrik N. Andersen desuden er indsat som General Director.

Med udpegelsen af Henrik N. Andersen som General Director for Erria Container Services tidligere i år, understregede selskabet sit strategiske fokus på Vietnam. Erria ser gode vækstmuligheder i Vietnam grundet den geografiske placering, hvor landet spiller en central rolle for den globale logistik. Derudover har Vietnam oplevet en markant økonomisk vækst pga. stigninger i eksporten de seneste år, hvor Erria dog forventer en normalisering i markedet.

Erria har tidligere meldt ud, at landet i august 2022 ramte en rekordstor eksportmængde på 34,9 milliarder USD, og at opsvinget forventes at fortsætte med vækstrater på 7,2 % i 2023 og 6,7 % i 2024. Med selskabets ca. 170 medarbejdere og syv containerdepoter, håndterer Erria Container Services mere end 150.000 containere om året, og har dermed en god positionering i det vietnamesiske logistikcentrum.

Erria rapporterer halvårligt til markedet, hvorfor næste rapportering er i august 2023. I 2023 forventer Erria at løfte omsætningen til 170-185 mio. kroner med et EBITDA på 5-8 mio. kroner samt et EBT på 4-7 mio. kroner.