FOM Technologies har i dag offentliggjort sit første salg i Portugal, og tilføjer dermed endnu et land til selskabets kundeliste, der udgør mere end 30 lande globalt.

FOM Technologies oplyser ikke navn på den portugisiske kunde, men kan oplyse, at der er tale om et prestigefyldt materiale forskningsinstitut. Salget er indgået gennem FOM Technologies’ sydeuropæiske distributør, Pro-Lite Technology Iberia S.L., som selskabet for nylig har indgået et distributionssamarbejde med.

Nyheden ændrer ikke på selskabets økonomiske guidance for 2023, hvorfor FOM Technologies fortsat forventer at nå en omsætning på 65-75 mio. kroner med et EBITDA på 2-5 mio. kroner. Denne guidance blev præsenteret i juli 2023, efter selskabet modtog en historisk stor ordre på et tocifret millionbeløb fra den skandinaviske batterikoncern NOVO Energy.

CEO for FOM Technologies Michael Stadi udtaler ifm. den første ordre i Portugal:

For første gang i FOM’s historie er vi stolte over at kunne annoncere en kommerciel aftale med en kunde i Portugal, da vi netop har modtaget ordre fra et større portugisisk forskningscenter. Vi vil gerne takke vores nye lokale distributør, Pro-Lite Technology Iberia S.L., for deres indsats og støtte, og vi ser frem til at samarbejde med dette nøgleinstitut i Sydeuropa.