FOM Technologies meddeler i dag, at Massachusetts Institute of Technology i Boston vender tilbage og køber sin anden flagskibsmaskine for slot-die coating udstyr fra FOM Technologies.

Ordren kommer fra Massachusetts Institute of Technology’s Mechanical Engineering afdeling, som har specialiseret sig i forskning og teknologier, der hjælper med at opnå en bæredygtig forsyning og brug af energi til verden ved at være på forkant med bæredygtige materialer, intelligente systemer, high-throughput eksperimentering, robotteknologi og videnskabelig maskinlæring.

Denne ordre ændrer ikke den finansielle guidance for 2023 for omsætning og EBITDA. FOM Technologies forventer således fortsat at nå en omsætning på 65-75 mio. kroner i 2023 med et EBITDA på 2-5 mio. kroner.

CEO for FOM Technologies Michael Stadi udtaler:

At få yderligere en ordre på en af vores mest avancerede materialeforskningsmaskiner fra et af de mest prestigefyldte universiteter i verden, giver os et ekstra klap på skulderen her ved årets udgang. Det viser os, at udover at fremstille noget af det mest avancerede slot-die coating udstyr i verden, er vi også i stand til at fastholde og udvikle vores kunder gennem den service og support, vi leverer. Intet slår en tilbagevendende kunde.