Scandinavian Medical Solutions meddeler i dag, at de har solgt og leveret to Siemens CT-scannere, der begge er produceret i 2019, til en europæisk kunde. Inden længe vil scannerne blive installeret på ny. 

Salget omhandler to Dual-Source CT-Scannere produceret af Siemens. Det er ganske sjældent, at så nye scannere er tilgængelige på markedet for brugt billeddiagnostisk udstyr. Scandinavian Medical Solutions har haft mulighed for at source to næsten identiske scannere, hvilket er ganske særligt. De to Siemens CT-scannere har Dual-Source teknologi, hvilket betyder, at de har to billedrør frem for blot ét, hvilket har stor betydning for scanningshastigheden.

Salgene udgør et beløb større end 2 mio. kroner, og offentliggøres derfor i henhold til selskabets informations – og kommunikationspolitik. De to ordrer ligger til sammen inden for intervallet 3,5-5,0 mio. kroner. Scandinavian Medical Solutions offentliggjorde i starten af ugen, at selskabet havde leveret en brugt high-end GE PET/CT-scanner til en kunde i USA. Dette salg var i intervallet 2,0-3,5 mio. kroner.

Head of Sales, Martin Lind udtaler ifm. dagens salg af to Siemens CT-scannere:

Vi er meget stolte over at kunne levere to CT-scannere med kun få år på bagen til denne kunde. Det er meget specielt at have to scannere af denne model tilgængelig. Med disse ordrer viser vi her i SMS, at vi er konkurrencedygtige over hele verden.