FOM Technologies meddeler i dag, at de har modtaget endnu en ordre på selskabets flagskibs slot-die coating maskine fra et USA-baseret MedTech selskab.

Ordren er endnu én i rækken af globale MedTech virksomheder, der efterspørger FOM’s udstyr til avanceret materiale forskning. Salget blev opnået i samarbejde med selskabets amerikanske distributør MBraun Inc. og systemet er planlagt til levering i 2023. Aftalen udgør endnu et eksempel på selskabets teknologi’s muligheder indenfor MedTech-området.

Selskabet, som ønsker at være anonymt, udvikler, producerer og distribuerer glukosemonitoreringssystemer til diabetesbehandling. Selskabet opererer internationalt med hovedkvarter Californien, og har mere end 8.000 ansatte globalt. I tredje kvartal sidste år annoncerede FOM Technologies den første ordre til et amerikansk MedTech-selskab, hvor det NASDAQ-noterede selskab, Illumina, tildelte FOM en ordre på selskabets flagskibs slot-die coating udstyr.

Denne nyhed ændrer ikke den økonomiske guidance for 2023 for omsætning og EBITDA. I 2023 forventer FOM Technologies at nå en omsætning på 55-60 mio. kroner med et positivt EBITDA på 2-5 mio. kroner.