FOM Technologies blev børsnoteret d. 26. juni 2020, og har derfor i dag været en børsnoteret virksomhed i et år.

FOM Technologies har haft et godt første år på børsen, og var ligeledes den IPO, som blev mest overtegnet i 2020 med en overtegning på 718%. Samtidig var FOM Technologies den aktie på First North DK, som steg mest i 2020, og var derudover den mest likvide aktie på First North DK i H2 2020.

Siden børsnoteringen har FOM Technologies fortsat sine markante investeringer i innovation, udvikling af nye produkter, etablering af strategiske samarbejdsaftaler, opbygning af globalt distributionsnetværk samt skalering af selskabets organisation.

Dette indebærer flere nye medlemmer til bestyrelsen, som repræsenterer kompetencer indenfor globalt salg, uddannelse og læring samt corporate finance og M/A aktiviteter.

Blandt de afgørende samarbejdsaftaler er et samarbejde med en af verdens ledende handskerums producenter, nemlig M. Brauns Inertgas Systems, som vil markedsføre og sælge produkter fra FOM Technologies i et større geografisk område, herunder Tyskland, Østrig, USA, Brasilien og Sydkorea.

Tidligere i juni kunne FOM Technologies meddele, at dette samarbejde allerede har båret frugt, da FOM landede en ordre til et ledende tysk forskningsinstitut indenfor batteri forskning.

Snart afholder selskabet sin første session af “INSIDE FOM”, hvor selskabets CEO, Michael Stadi, vil give et indblik i selskabet og besvare eventuelle spørgsmål. Dette sker torsdag d. 1. juli.