FOM Technologies har her til morgen meddelt, at selskabet nu stempler ind som underleverandør af avanceret udstyr til Power-to-X teknologien.

Det sker via levering af slot-die coating udstyr til danske Haldor Topsøe, som er en af de førende internationale aktører indenfor områderne energilagring og grønne brændstoffer. FOM ser et stort fremtidigt kommercielt potentiale indenfor power-to-X teknologien og dens anvendelse, i forbindelse med den globale omstilling til en fossil-fri verden.

Udstyret skal anvendes indenfor udvikling og kommercialisering af Power-to-X teknologien, som omfatter energilagring fra grøn vindmøllestrøm, der derefter omdannes til hydrogen eller andre fremtidige brændstoffer.

FOM Technologies’ CEO, Michael Stadi udtaler:

Det er en kæmpe ære at skulle levere udstyr til en Danmarks teknologiske nationalklenodier igennem adskillige årtier. Haldor Topsøe er førende i verden indenfor deres felt, og vi ser et spændende fremtidigt globalt potentiale indenfor Power-to-X teknologien, som pt. fortsat er i sin spæde start. Da december står for døren, vil vi gøre vores ypperste for, at vores udstyr bliver leveret inden jul.