FOM Technologies meddelte her til morgen, at belgiske ABEE Group tildeler FOM Technologies en ordre på en R2R-produktions-enhed i pilotskala. Ordren vil være den første maskine der leveres til en belgisk kunde, og repræsenterer også en betydelig ordre for en batteriforskningskunde.

Avesta Battery & Energy Engineering (ABEE) er en ingeniørvirksomhed, der har specialiseret sig i batteri- og energiteknologier til bilindustrien. ABEE Group’s ekspertise omfatter batterisystem-design, modellering, avanceret batteri-produktionsinfrastruktur, bearbejdning og prototyper, BMS & modulsamling, omfattende viden inden for kunstig intelligens- og batteritilstandsestimater, validering og gennemførlighedsanalyse relateret til avanceret Li-ion , og næste generation af solid-state batteriteknologier.

Systemet er designet til batteriforskning og småskala batteriproduktion og forventes leveret i 2022. Maskinsalget udgør en stor enkeltordre og det første udstyrssalg til Belgien. Nyheden ændrer ikke på FOM Technologies’ guidance for 2022.