FOM Technologies meddeler her til morgen, at de efter en fortsat stærk global efterspørgsel efter sol- og batteri udstyr, tildeles en ordre på en coating linje fra Morrow Batteries, der er i gang med at opføre en batteri gigafabrik i Norge.

Udstyret vil blive installeret i bygningen “Battery Cell Factory 1”, den første af fire byggefaser af deres gigafabrik i Arendal, som er døbt “Battery Coast” i Norge. Aftalen udgør endnu en ordre i rækken af batteri- og solenergi-relaterede kunder, der gennem den seneste tid har valgt at anskaffe udstyr fra FOM Technologies.

Ordren understøtter selskabets officielle udmelding fra november måned i år om vækst og kvaliteten af FOM’s overordnede pipeline for fremtiden, og påvirker ikke selskabets guidance. Administrerende direktør Michael Stadi udtaler:

Vi er stolte over igen at være blevet udvalgt af en global batteriproducent til at levere vores teknologi. Det er uhyre interessant, at der nu er rejst finansiering til at opføre giga batteri fabrikker i Skandinavien. Vi vil gøre vores ypperste for at levere udstyret så hurtigt som muligt så vores teknologi kan tages i brug og medvirke til fremtidens batteri forskning.