Freetrailer har i dag offentliggjort Q2 regnskab for selskabets skæve regnskabsår.

Her kunne Freetrailer præsentere en vækst på 24% i antal udlejninger, 21% vækst i omsætningen og en vækst i EBITDA på 287% ift. samme periode sidste år.

Det giver et resultat før skat for første halvår på 6,2 mio. kroner mod 2,5 mio. kroner i samme periode sidste år. De gode resultater medførte, at Freetrailer den 27. januar opjusterede forventninger til helårsresultatet. De nye forventninger er en omsætning i niveauet 65-67 mio. kroner og et resultat før skat på 10-12 mio. kroner. Tidligere forventede Freetrailer en omsætning på 62-64 mio. kroner og et resultat før skat på 7-9 mio. kroner.

Ifm. kvartalsrapporten udtaler CEO, Philip Filipsen:

Andet kvartals resultat ligger i forlængelse af de seneste års flotte resultater, der har vist vækst i både omsætningen og EDITDA. Freetrailer har formået at udvikle forretningen samtidig med, at bundlinje resultaterne er fulgt med, og vi har fået opbygget en solid egenkapital og et likvidt beredskab, der sætter os i stand til at fokusere i endnu større udstrækning på vores internationaliseringsplaner.

De langsigtede forventninger bibeholdes, hvor Freetrailer i regnskabsåret 24/25 forventer at kunne have 1,6 mio. udlejninger fordelt på 6.800 udlejningsprodukter, hvilket vil sikre Freetrailer en forventet omsætning på omkring 150 mio. kroner.