Freetrailer har i dag offentliggjort deres kvartalsrapport for tredje kvartal af selskabets skæve regnskabsår, hvor selskabet løftede omsætningen 34% sammenlignet med samme periode sidste år.

Omsætningen i kvartalet endte således på 15,5 mio. kroner, hvorfor omsætningen for regnskabsårets første tre kvartaler udgør i alt 45,7 mio. kroner. Gennem kvartalet har Freetrailer haft 179.204 udlejninger svarende til en vækst på 26% sammenlignet med samme periode sidste år. Dermed har Freetrailer haft 551.806 udlejninger gennem regnskabsårets første tre kvartaler.

Freetrailer har oplevet en stor fremgang i driftsresultatet (EBITDA), hvor der er realiseret et positivt resultat på 1,9 mio. kroner i kvartalet svarende til en vækst på 362%. Dermed har Freetrailer i årets første tre kvartaler realiseret et EBITDA på 8,9 mio. kroner, og er desuden godt på vej mod selskabets forventninger for året, som bliver fastholdt ifm. regnskabet. I årets første tre kvartaler har Freetrailer realiseret et resultat før skat på 7,6 mio. kroner.

Efter opjusteringen i januar måned, forventer Freetrailer at nå en omsætning på 65-67 mio. kroner samt et resultat før skat på 10-12 mio. kroner for regnskabsåret 21/22. På længere sigt har Freetrailer en målsætning om at nå 1,6 mio. udlejninger ved udgangen af regnskabsåret 24/25, hvilket skal sikre Freetrailer en omsætning på omkring 150 mio. kroner.

Freetrailers CEO, Philip Filipsen udtaler ifm. regnskabet:

Freetrailer har også i Q3 21/22 formået at fastholde et stærkt momentum i forretninger, og kan endnu engang fremlægge en kvartalsrapport med flot vækst over hele linjen. Vi har gennem de seneste 2 år øget antallet af trailere i markedet med 64%, hvilket har sikret en stor vækst i antallet af udlejninger. Det har fået omsætningen til at vokse markant, og samtidigt har vi formået at sikre en solid fremgang i bundlinjeresultaterne. Freetrailers selvbetjeningskoncept vinder fortsat frem på etablerede og nye markeder, og vi har ikke tænkt os at stoppe her.