Freetrailer har i dag meddelt, at de er indgået en ny partnerskabsaftale med Byggmax, hvor Freetrailers service stilles til rådighed for de tilsammen mere end 160 byggemarkedsvarehuse over hele Sverige og Norge.

Byggmax råder over 123 varehuse i Sverige og 44 varehuse i Norge, som alle vil få mulighed for at tilbyde sine kunder Freetrailers service. I første omgang bliver det kædens 3 norske varehuse i Kristiansand, Bærum og Ullensaker, og kædens 4 svenske varehus i Skövde, Kungsbacka, Trollhättan og Enköping der kommer til at tilbyde Freetrailers selvbetjeningskoncept til sine kunder, hvorefter en egentlig udrulningsplan vil blive vurderet i forhold til de øvrige byggemarkeder.

Philip Filipsen, Group CEO hos Freetrailer, glæder sig over, at den børsnoterede byggemarkedskæde har valgt at benytte Freetrailer som deres partner på trailerudlån. Han udtaler:

Det glæder mig meget, at Byggmax har besluttet at indgå en samarbejdsaftale med Freetrailer om udlån af trailere til deres kunder. Vi tager det som et stort skulderklap til vores selvbetjeningskoncept, når en kæde som Byggmax beslutter at overlade deres trailerudlån til os. Vi arbejder hver dag på at udvikle vores selvbetjeningskoncept, så vores partnere kan koncentrere sig om betjening af deres kunder i butikkerne. Byggmax bliver en meget vigtig partner for Freetrailer med deres store udbredelse i Sverige og Norge og deres stærke brand på disse markeder.