Freetrailer meddeler i dag, at de har indgået en ny partneraftale med Elgiganten, hvor Freetrailer skal levere 115 trailere til Elgigantens svenske varehuse. Efterfølgende vil antallet af trailere være 215 hos Elgiganten i Danmark og Sverige.

Freetrailer og Elgiganten i Danmark har haft et succesfuldt samarbejde siden 2018, og det udbygges nu med levering af 115 trailere til 41 butikker hos Elgiganten i Sverige. I tillæg er Elgiganten repræsenteret ved en række Franchise butikker på det svenske marked, som også vil få tilbudt Freetrailers service til kundernes transportbehov. Trailerne vil blive leveret i marts måned 2022.

Freetrailers Country Manager i Sverige, Johan Wijkander udtaler:

Det glæder mig meget, at Elgiganten også har besluttet at indgå en samarbejdsaftale med Freetrailer i Sverige. Vi oplever at efterspørgslen efter vores koncept og service er kraftigt stigende på det svenske marked, og mange kunder må gå forgæves, så samarbejdet med Elgiganten betyder, at vi kan øge vores dækning på dette marked med 15%. Elgiganten er en meget vigtig partner for Freetrailer i hele Skandinavien med deres store udbredelse og stærke brand.